Treceți la conținutul principal

Recenzie ''Fluturi striviți" de M.Anjelais

                                                                Fluturi striviți
Nume: Fluturi striviți
Editura:Rao
Autor: M.Anjelais
Număr de pagini: 218

 • M-am gândit să fac o recenzie și acestei cărți ca să pot împărtășii cu voi ceea ce citesc,gânduri,păreri despre respectivele cărți și multe altele.
 • Când am luat această carte în mână îmi parea atît de fragilă în cât mi-a fost teamă să o deschid ,ca nu cumva să rămân cu filele în mână. Acest aspect al cărții m-a determinat ca pentru o perioadă să nu o citesc. A stat destul de mult timp în biblioteca mea fără să fie citită.
 • Cartea aceasta este singura carte care m-a făcut să am un fel de antipatie față de unul dintre personaje. Deși micuț ,sensibil și foarte inteligent ,Cadence este băiatul pe care l-am catalogat ca fiind unul dintre cele mai enervante personaje.
 • Nu spun că nu era,deoarece avea un comportament foarte ciudat,nepermițându-i fetei cu care a copilărit de atâta timp,să stea pe patul lui. Aceasta trebuia să stea pe jos,pentru a nu-l supăra pe el și a-i face plăcerea.
 • Cu timpul acesta a crescut,însă ,nu s-a schimbat deloc. Boala lui s-a agravat.
 • Nu am să vă spun de ce suferea pentru a nu descifra misterul acestei cărți.
 • Pot spune sincer că îmi venea să-l bat pe acest personaj și nu aș fi acceptat să îmi facă niciodată ce i-a făcut lui Sphinxie.
 • Un lucru important este și faptul că mamele lor au fost și reprezintă un sprijin atât una pentru cealaltă,cât și pentru copii. Cei doi,Cadence și Sphinxie ,au fost promiși de multă vreme unul altuia,însă se va ajunge până la acel punct culminant ?
 • Asta este o întrebare bună. Ce se va întâmpla pe parcursul poveștii,nu este deloc după așteptările lor.
 • Cartea aceasta m-a ținut cu sufletul la gură,iar sfârșitul tragic mi-a adus lacrimi în ochi.
 • Vă doresc lectură plăcută!
 • Pe mine mă puteți găsi pe pagina mea dedicată cărților unde vă aștept cu cel mai mare drag : https://www.facebook.com/BooksLovers.12/

Comentarii

 1. Mă tot gândeam la cartea asta și cu siguranță o voi cumpăra și citi din cauza acestei recenzii.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mă bucur că te-am făcut să vrei să o citești! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Super recenzie. :) Am vazut cartea asta pe undeva dar nu i-am dat prea mare importanta, insa acum sunt foarte curioasa si cred ca mi-o voi lua. :)

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Mai presus de mândrie de Roberta Ariana

An apariție: 2018
Autor: Roberta Ariana
Categoria: Literatură română
Editura: Libris Editorial
Număr de pagini: 170

Dupa retragerea periculoasa din Cosa Nostra, Stefano Christian Allegri cunoaste, pentru prima oara in viata, frica. In goana pentru supravietuire, intemnitat de catre o fantasma a trecutului si avand multe suflete pe constiinta, incearca sa se apere de vanatoarea care-l ameninta. La doar treizeci si unu de ani, organizatia mafiota ii promite, prin nenumarate avertismente, ca nu va prinde secolul al XXI-lea, el fiind nevoit sa combata clanurile notorii prin forte proprii. Lupta crancena se complica atunci cand apare o tanara insarcinata care-l acuza ca ar fi tatal, iar deciziile altora le umbresc pe ale sale. Familiile il vor mort si vor face orice pentru a aplica metodele clasice ale sadismului, pentru ca nimeni nu iese viu din Mafie. O promisiune nerespectata si trei suflete in pericol...

Ești în căutarea unei lecturi simpatice, dar care să te antreneze, în același timp? Dac…

Recenzie - Eliza și monștrii ei de Francesca Zappia

An apariție: 2018
Autor: Francesca Zappia
Categoria: Literatură Universală
Colecția: Young Adult
Editura: Storia
Număr de pagini: 377In lumea reala, Eliza, o fata de 18 ani, este timida, ciudata si lipsita de prieteni. Online este LadyConstellation, creatoarea anonima a Monstrous Sea, un webcomic extrem de popular, cu milioane de followers si de fani in intreaga lume. Eliza nu-si inchipuie ca ar putea vreodata sa indrageasca lumea reala asa cum o iubeste pe cea online si nu simte nicio dorinta sa incerce.

Apoi Wallace Warland, cel mai mare scriitor de fanfiction pentru Monstrous Sea, se transfera la scoala ei. Wallace crede ca Eliza este un fan ca oricare altul si, pe masura ce baiatul o scoate din carapacea ei, fata incepe sa se intrebe daca nu cumva viata offline merita o sansa. Dar, cand secretul Elizei este impartasit din greseala cu restul lumii, tot ce a construit – povestea ei, relatia ei cu Wallace, pana si propria sanatate mintala – incepe sa se naruiasca.


Fiecare dintre noi avem …