Treceți la conținutul principal

Top 10 cărți citite în 2016

                                                           TOP 10 CĂRȚI CITITE ÎN 2016
Hello there! Nu mi-a fost deloc ușor să aleg doar 10 cele mai bune cărți citite în acest an,deoarece toate cărțile citite au fost bune în felul lor. Totuși,m-am gândit bine și am ales,astfel că in continuare am să vă prezint pe scurt TOP 1O CĂRȚI ALE ANULUI 2016.

10. Pe locul 10 am ales să plasez o carte ce face parte dintr-o trilogie și anume trilogia "Stăpânul inelelor" ,trilogie care mă încântă în momentul de față,deși sunt doar la a doua carte. Așadar,din trilogia aceasta,am ales  primul volum:"Frăția inelului"
Această carte are la bază eroii Comitatului care asistă pe parcursul întregii opere la o sumedenie de peripeții fascinante. Printre acești eroi se numără și tânărul Frodo Baggins căruia i se încredințează o sarcină și anume aceea de a ascunde o comoară. Din punctul meu de vedere ,aceasta este cartea pe care o recomand tuturor iubitorilor de literatură fantastică.

9. Locul 9 este ocupat de romanul autoarei Colleen Hoover ,adică "Ugly Love"
Mai multe detalii despre aceasta puteți afla accesând http://danaotet.blogspot.ro/2016/12/recenzie_31.html,acolo veți găsi o recenzie a cărții.

8.
"Puterea este un joc periculos" . În această carte este vorba despre două lumi: lumea celor cu sânge roșu unde este încadrată și Mare Barrow,respectiv ,lumea celor cu sânge argintiu care reprezintă elita societății,cei care dispun de puteri supraumane.

7. Pe locul 8 se află romanul "Chemarea monstrului'',bazat pe ideea lui Siobhan Dowd. Mai multe informații despre carte găsiți în următoarea recenzie http://danaotet.blogspot.ro/2016/12/recenzie_29.html

6. ''Înainte să adorm" de S.J.Watson este unul dintre cele mai bune romane pe care le-am citit,deoarece are dramă,acțiune,iubire,tot ce dorești. Mai multe detalii aflați în următoarea recenzie http://danaotet.blogspot.ro/2016/12/recenzie.html 

5.Aici o să plasez un roman pulicat la editura Trei care aparține tot lui S.J.Watson . La fel ca și cel de pe locul 6 ,acesta m-a impresionat în egală măsură și pot spune că m-am îndrăgostit de stilul de a scrie a autorului.
Nu mi-am putut lua ochii de la această carte timp de câteva ore,astfel am și terminat-o. Se citește usor ,mai ales dacă ești pasionat de acest tip de lectură ce inlude drame,acțiune , o tentă de iubire și multe altele. Dacă doriți o recenzie a acestei cărți puteți să îmi scrieți într-un comentariu acest lucru.

4. Pe locul 4 este celebrul roman al Ceceliei Ahern "P.S Te iubesc''. Nu am cuvinte pentru a descrie acest roman . M-a captivat încă de la început și în virtutea numărului extrem de amplu de pagini,am reușit s-o termin în mai puțin de doua zile. Mai multe informații puteți afla accesând:http://danaotet.blogspot.ro/2016/12/recenzie-p.html

3. Nicholas Sparks se numără printre cei 5 autori pe care îi îndrăgesc. Ca și roman al lui am ales ''Dragă John'',deoarece mi-a plăcut foarte mult și cred că nu este persoană să nu fi citit cartea sau vizionat filmul.
Această carte a ajuns la inima mea și sper să ajungă și la inimile voastre.

2. Pe acest loc am ales o carte publicată în cadrul editurii Epica. "Isla și fericirea până la adânci bătrâneți" m-a cucerit . Într-un prim-plan m-am regăsit foarte bine în această carte,iar acest motiv m-a determinat să o cataloghez ca fiind una dintre cele mai bune cărți citite în anul 2016.

În contextul cărții o avem pe Isla care s-a îndrăgostit de Josh, încă din primul an de liceu. Să nu uităm faptul că Isla se întâlnește întâmplător cu acesta în Manhattan,în vacanța de vară,astfel că dragostea începe să se înfiripe mai repede decât și-ar fi putut imagina ea. Ce se întâmplă mai departe este de-a dreptul interesant. recomand această carte cu mare drag tuturor celor care citesc cărți romantice.

1. Ca fiind cea mai bună carte,de fapt,cele mai bune cărți ,am ales ''Fluturi" de Irina Binder. După cum bine știu ,mulți dintre voi îndrăgiți cărțile ei ,iar eu fac la fel. Dacă nu ați citit până acum nici măcar o carte a acestei autoare,astăzi este momentul să o faceți.
 Vă doresc să aveți spor la citit!
Pe mine mă puteți găsi pe următoarea pagină adresată cărților : https://www.facebook.com/BooksLovers.12/


Comentarii

  1. Am citit"Fluturi"mi-a placut tare mult chiar si autoarea ii tare draguta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat! Abia aștept să îmi iau "Insomnii". Ați citit-o?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…