Treceți la conținutul principal

Alfamobility.ro - Accesoriile perfecte nevoilor tale


Nevoile  sunt multe, mai multe decât ne-am fi putut aștepta și de aceea avem nevoie, măcar să știm, că cineva este acolo pentru noi când avem nevoie de ceva. Nu mă refer la persoanele dragi, de această dată. Astăzi mă raportez la obiectele pe care ajungem să le îndrăgim foarte mult, tocmai pentru că mereu, chiar și în acele momente în care nimeni nu este lângă noi, ele sunt prezente.

Mai ții minte momentele în care te-ai decis că vrei să faci un videoclip, dar ți-a fost rușine să te prezinți în fața camerei, tocmai pentru că nu puteai să te filmezi singur, ci aveai nevoie de cineva să o facă? Mai ții minte acele clipe în care nervii te-au animat mai mult decât trebuia doar pentru că nimeni nu îți vine în ajutor, iar singur nu te poți descurca atunci când trebuie să realizezi un videoclip? Mai ții minte durerea care te-a chinuit la nivelul brațului? Știi cât de greu este să te descurci pe cont propriu, fără niciun accesoriu care să îți faciliteze munca?

De astăzi înainte, poți spune stop întinderilor musculare de la nivelul brațului, de astăzi telefonul sau camera ta de filmat vor face cunoștință cu un nou prieten. Trepiedul și selfie stick-ul hybrid portabil remax cu declanșator inclus îți vine în ajutor!


De ce tocmai acest trepied?
Este adevărat! Pe piață există foarte multe astfel de accesorii și poate te întrebi: de ce să aleg tocmai trepiedul de pe Alfamobility? Ei bine, nu te condamn pentru întrebarea pe care ți-ai pus-o. Poate chiar și eu mi-aș pune-o, deoarece când decid să achiziționez ceva, trebuie să fiu sigură ă merită banii. 
Când vine vorba despre magazinul online Alfamobility, mă gândesc la calitate, profesionalism, dar și seriozitate. Mă gândesc la o echipă, care prin muncă, a realizat produse de calitate, tocmai pentru ca toți clienții lor să fie mulțumiți. 
Un exemplu calitativ în acest sens este trepiedul despre care vă spuneam mai sus. De ce el?
Trebuie să știți că produsul este extrem de rafinat și calitativ, fiind fabricat din ABS, PC și aliaj din aluminiu premium. Mai mult decât atât, vei simți că în momentul în care folosești acest trepied, de fapt folosești ceva inovativ, inteligent, un accesoriu dotat cu declanșator Bluetooth, prin intermediul cărui declanșarea se poate face de la distanță. 

Și nu vă faceți probleme când vine vorba despre poze, puteți să vă pozați cât de mult doriți. Acum nu mai aveți nevoie de o persoană să facă asta pentru voi. Trepiedul va fi singurul prieten, care va fi acolo, chiar și atunci când nu apelezi la el. 

Ești, totuși, o persoană care preferă pozițiile mai abstracte? Am soluția și pentru tine. Datorită capului ajustabil și rotativ, care poate ajunge și până la 360 de grade, lejer vei putea realiza fotografiile perfecte așa cum ți le dorești. 

Iar dacă tot veni vorba de griji, ar fi bine să fii cât mai relaxat, deoarece bateria trepiedului este una performantă de 60mAh, iar lungimea stick-ului de 69cm.

Dar de ce să stai doar în casă? De ce să nu faci și o plimbare. Tu vei spune, sunt sigură: plimbare fără telefon? Nu, nu este nevoie să îți lași telefonul acasă, dar, în schimb, ai putea să lași oboseala de-o parte. Alege să faci o plimbare cu bicicleta, fără a fi nevoie să îți faci griji în privința faptului că ți-au putea pierde telefonul. Crezi că este imposibil să nu-l pierzi? Eu nu prea cred. Niște profesionaliști s-au gândit și la tine. Ce au creat? Suportul Remax universal telefon pentru ghidonul bicicletei. 

Îți plac călătoriile, dar mereu te-ai îngrijorat când a venit vorba despre siguranța telefonului tău? L-ai lăsat acasă sau la un prieten, doar pentru a nu-l pierde? Datorită minților geniale, care s-au pus în situația ta, activitățile și ieșirile  nu vor pune în pericol telefonul tău. Alege să nu îți mai faci astfel de griji. Alege calitatea superioară. Alege Alfamobility și suportul Remax universal telefon pentru ghidonul bicicletei. 

De ce să alegi acest accesoriu?
- Rotirea de 360 de grade asigură poziționarea ergonomică a telefonului;
- Codronul inclus pentru stabilizare va fixa ferm telefonul;
- Suportul este fabricat din ABS calitativ;
- Montajul și reglajul este ferm și facil;

Alege inteligent și, mai mult decât atât, pune-te pe tine pe primul loc, iar mai apoi, împărtășește și cu prietenii părerea ta despre produsele pe care le-ai achiziționat. 

Alfamobility.ro - Accesoriile care te mobilizează. Alfamobility - mereu acolo pentru tine. 

Comentarii

 1. Mi-ar fi util un astfel de selfie stick :D
  Momentan cand vreau sa fac ceva poze inhouse ma folosesc de trepiedul de la aparat insa cand vine vorba de poze in exterior nu am nici un dispozitiv care ma ajute. Inca.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte fain arata acest trepied, chiar cred ca mi-ar fi util si mie 😁

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim de articol! Si eu ar trebuie sa ma descurc singura când vine vorba despre poze in natura mai ales.

  RăspundețiȘtergere
 4. neaparat trebe sa imi iau si eu trepied ! :(

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu știam de acest site. Mi-am cumpărat și eu un trepied de ceva vreme, dar as vrea unul mai mare acum.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am neaparata nevoie de modelul acesta de trepied prezentat de tine. Pare foarte practic.

  RăspundețiȘtergere
 7. E foarte interesant, insa eu am deja unul e foarte mic, foarte usor, goarte simplu.

  RăspundețiȘtergere
 8. E un accesoriu util pasionatilor!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…