Treceți la conținutul principal

Vopseaua de păr Pure Color de la Schwarzkopf


Nu de foarte mult timp, am acceptat provocarea celor de la Buzzstore și astfel, m-am ales cu un frumos pachețel, în care se aflau două cutii de vopsea Pure Color de la Schwarzkopf, dar și foarte multe lucruri drăguțe pe care le-am apreciat și le-am admirat foarte mult. 
Am rămas surprins plăcută când am deschis pachețelul și, mai mult decât atât, calitatea vopselei m-a surprins. 

De aceea mă aflu astăzi aici, pentru a vă vorbi despre experiența pe care eu am avut-o cu această vopsea. 
Ca urmare, am ales o nuanță destul de închisă și anume Raven Black nuanța 1.0. 
Trebuie să vă spun că încă de la început am fost impresionată de conceptul de vopsea care nu curge. Da, vopseaua Pure Color nu curge! Este prima vopsea sub formă de gel, care ne oferă posibilitatea de a scăpa de anumite griji pe care le aveam în momentul în care foloseam orice alt tip de vopsea. 
Îmi place să experimentez tot ceea ce este nou, mai ales atunci când vine vorba despre îngrijire. Fie că este vorba despre îngrijirea tenului sau a corpului, fie că este vorba despre îngrijirea părului și a scalpului, eu sunt mereu dispusă să încerc, mai ales când știu că efectele vor fi cât se poate de pozitive. 

Ce îmi place la vopseaua Pure Color și de ce sunt mulțumită?
Îmi place la această vopsea faptul că nu este înțepătoare atunci când vine vorba despre miros. Dacă în trecut mă feream de toate vopselele, deoarece aveam impresia că și cele fără amoniac au un miros groaznic, acum, când vine vorba despre vopseaua Pure Color, pot afirma, clar și răspicat, că aceasta miroase chiar foarte bine. Nu mă așteptam și nu mă gândeam că o vopsea poate mirosi bine, dar uite că acest lucru este posibil. Apreciez faptul că cei care au creat această nouă gamă s-au gândit la acele femei ale căror simțuri sunt mai ascuțite. 
Inevitabil, vei dori mai degrabă să miroși vopseaua, nu să o îndepărtezi cât mai repede de pe părul proaspăt vopsit. 

De altfel, m-a surprins consistența ei. Faptul că această vopsea nu curge în momentul în care o aplici pe păr nu este doar un avantaj, ci și o ușurare de care fiecare femeie ar trebui să afle. Cu atât mai mult, mi-a plăcut și faptul că vopseaua vine alături de un recipient unde poate fi depozitată, astfel că datorită tubului de care recipientul dispune, te vei simți ca un adevărat specialist la tine acasă. 
Această vopsea este singura care mi-a dat impresia că sunt la un salon, iar eu sunt specialistul. 
De asemenea, datorită acestui recipient, aplicarea vopselei se va face mult mai ușor, într-un timp relativ scurt, chiar record. Care sunt celelalte motive pentru care apreciez atât de mult această vopsea? Mi-a plăcut Pure Color pentru că deși s-ar putea să te pătezi puțin pe piele prea mult, culoarea se duce. Chiar se îndepărtează foarte ușor și acesta este un adevărat atu. 
Văzusem la un moment dat un review în care se spunea că vopsea se îndepărtează foarte greu, mai ales dacă ai atins puțin, să zicem, urechea. Nu confirm, deoarece în cazul de față, vopseaua s-a curățat foarte ușor. Am optat atât pentru un șervețel umed acolo unde a fost cazul, dar am ales să spăl și cu apă mai multă în acele locuri în care șervețelul nu a fost destul. Concluzia, însă, este certă. Vopseaua Pure Color de la Schwarzkopf se îndepărtează destul de ușor și se observă o diferență între vopselele pe care le-am folosit până în prezent și această vopsea. 

Mai mult decât atât, vopseaua acoperă foarte bine orice fir de păr. Sunt surprinsă și de faptul că am descoperit această vopsea ca fiind cea mai bună. De ce? Într-un mod cu totul neașteptat, această vopsea acoperă chiar și ferele albe. În totalitate! Acest lucru este incredibil, cu atât mai mult cu cât firele albe sunt cel mai greu de acoperit, mai ales atunci când alegi drept acoperitor o vopsea neagră. 
Ca urmare, dezavantajele nu există, ci sunt predominante doar avantajele, care, categoric, au rolul de a ate determina să achiziționezi în orice moment alegi să te vopsești o vopsea Pure Color. 
Vă îndrum să apelați la această vopsea cu cea mai mare încredere, deoarece rezultatul va fi pe măsura așteptărilor voastre. 

Nu ar trebui să ezitați în a cumpăra această vopsea, deoarece rezultatele vor fi impecabile, iar așteptările demult întrecute. Vă recomand cu drag vopseaua Pure Color atât pentru calitatea superioară, cât și pentru varietatea nuanțelor. Astfel, vei găsi orice culoare dorești, indiferent de nuanța firului tău de păr.

Voi ați încercat această vopsea? Ce impresii v-a lăsat?Comentarii

 1. NU AM INCERCAT INCA VOPSEAUA SUB FORMA DE GEL , SUPER NEGRU ACESTA E BESTIAL.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pare super faina aceasta vopsea! Usor de folosit!��

  RăspundețiȘtergere
 3. Aud tot mai multe laude la adresa acestei vopsele de par si cred ca o voi incerca si eu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Pare a fi o vopsea de calitate, iar de brand-ul Schwarzkopf am auzit numai de bine. Fetele care doresc sa isi vopseasca parul ar trebui sa incerce acest produs.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu ar strica sa ne arati intr-o poza cum anume ti-a iesit vopsitul, pe mine ma bate gandul sa imi iau o nuanta spre coniac si as vrea sa vad care este gradul de acoperire.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pot să îți spun că are un grad de acoperire de peste 90%. Pot să îți spun asta cel puțin în ceea ce privesc firele albe.

   Ștergere
 6. Nu am încercat încă această vopsea, dar aș face-o cu mare plăcere după descrierea ta.

  RăspundețiȘtergere
 7. Chiar mi-a placut mult si mie! Mi se pare cea mai buna vopsea pe care am incercat-o in ultimii ani.

  RăspundețiȘtergere
 8. Sunt curioasa cum ti-a iesit! Ma tenteaza si pe mine aceasta vopsea :)

  RăspundețiȘtergere
 9. M-am vopsit și eu cu ea și tare bine ma împac cu ea. S-a prins uniform și pana-n prezent nu s-a dus deloc din culoare

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Suflet dezrobit de Nieves F Joy - un labirint de emoții din care doar cei puternici pot ieși

Autor: Nieves F Joy
Editura: Librex Publishing
Dată apariție: Decembrie 2017
Bătăile unei inimi schingiuite de durere nu le poate opri decât resemnarea. Acel moment de slăbiciune când împreunezi mâinile pe piept și spui: " Stop! Nu mai pot! Nu mai vreau! Nu mai rezist! Am obosit." Așa ar face o persoană ajunsă la capătul puterilor, izbită din toate părțile, fără   posibilitatea de a se apăra. Nu și Raisa. Nu esența unui suflet rebel. Deși prinsă la mijloc în lupta dintre rațiune și nebunie, ea își poartă fiecare bătălie cu un curaj nebunesc, alimentată fiind de revolta și încăpățânarea celui care nu mai are nimic de pierdut. În sincron cu zbuciumul ei sufletesc, Race își înfruntă proprii demoni din trecut, abia distingând prin întuneric luminița din tunelul deziluziilor. Vor putea două suflete distruse de incertitudini să se ridice dintre ruinele unui prezent potrivnic? Vor putea să se vindece și să-și găsească calea de a se iubi dincolo de contratimpi și minciuni? Probabil că da…

Recenzie - Minunea de R.J. Palacio

Editura: Arthur
Autor: R.J. Palacio
Număr de pagini: 336
Colecția: Cărțile de aur ale copilăriei„Nu vă voi descrie cum arăt. Indiferent ce grozăvie v-aţi imagina, probabil că este mai rău.“
August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. Pentru a-l proteja de privirile şi vorbele răutăcioase ale oamenilor, părinţii săi îl educă acasă, dar într-o zi hotărăsc că a venit vremea ca Auggie să meargă la şcoală.

Minunea este o poveste emoţionantă despre curaj şi bunătate, despre integrare şi acceptare, scrisă cu sensibilitate şi umor. „Nu judeca după aparenţe" pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul prinţ: „Nu poţi vedea bine decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi."Cine s-ar fi gândit că, de fapt, o carte dedicată copiilor nu este doar o carte pentru acei copii care se remarcă prin vârstă? Cine s-ar fi gândit, măcar o clipă, că…