Treceți la conținutul principal

Trusoul de botez - elementul necesar unui eveniment reușit


Dragă mămică sau nășică, să presupunem că se apropie cel mai important moment din viața fiului sau copilului căruia urmează să îi fi nașă. Cum vezi tu acest eveniment? Categoric, te gândești la un moment de neuitat, la un eveniment cât se poate de reușit, la invitați cât mai deschiși în ceea ce privesc propunerile. Dar te-ai întrebat, oare, cum poate un botez să fie în adevăratul sens al cuvântului perfect? La ce apelezi, după ce te ghidezi și de unde știi că ai ales ceea ce este bine și se potrivește?

Îți pot spune că a venit momentul să îți iei adio de la aceste griji, deoarece totul constă în câtă importanță vei acorda micuțului. De aceea te întreb: tu ce trusou de botez ai ales? Vrei să spui cumva că nu te-ai decis încă? Nu este nicio problemă. De aceea mă aflu eu aici, pentru a-ți lumina calea cu cele mai calitative, bine gândite și confecționate trusouri de botez. 

Cauți un model care să nu te surprindă doar pe tine, ci și invitații? Aș recomanda să alegi pentru băiețel un trusou de botez, care mie-mi place foarte mult, deoarece iese în evidență prin simplitate, dar și prin faptul că este atent brodat și creat, tocmai pentru a întoarce toate privirile către el. 
Soluția, așadar? Trusoul de botez, brodat cu flori, din șase piese, de culoare alb/albastru! 
Dintre toate trusourile pe care aș fi putut să le aleg, l-am ales exact pe acesta? Ce m-a determinat să-l aleg? Calitatea, vizibilitatea și simplitatea. 
În ceea ce privește acest pachet, el conține:
- fașă - lungime 150 cm, lățime 2 cm;
- prosop pentru preot cu broderie cusută manual, model tradițional, cu dimensiune de aproximativ de 45 x 80 cm;
- propos de bebe pentru băiță cu capișon, de dimensiune 78 x 75 cm;
- pânză de mir, de dimensiune 95 x 100 cm;
- sticluță pentru mir;
- săpun de bebeluși;

Dar nu m-am gândit doar la băiețelul tău, ci am optat și pentru o variantă, perfectă pentru fetița care urmează să fie botezată. Doar nu credeai că pentru ea nu există nimic special. M-am gândit la toate și alături de magazinul online, dedicat copiilor care urmează să fie botezați, TrusouDeBotez.ro, vă punem la dispoziție o sumedenie de modele din care puteți să alegi. Se poate satisface orice pretenție, deoarece varietatea produselor permite alegerea trusoului perfect. 
Eu aș alege ceva elegant, deoarece o fetiță trebuie să se simtă ca o prințesă la botezul ei. Așa că, nășico, alege trusoul de botez roz pentru fetiță, opt e, din bumbac


De ce să fie acesta o variantă? Este complex, este roz (culoarea preferată a oricărei fetițe), este din bumbac și știm cât de important este ca elementele să fie de calitate. Cel mai important, însă, este faptul că acest trusou va surprinde prin toate elementele de care dispune. Mici sau mari, toți vor fi impresionați de alegerea ta, de gusturile tale. 

De asemenea, cele opt piese sunt reprezentate de:
- prosop pentru copil;
- prosop pentru preot;
- păturică;
- pânză de mir albă din bumbac;
- fașă;
- săpunel aranjat în același decor al trusoului;
- sticlă pentru ulei de mir;
- cutiuță;

Nu aștepta până în ultimul moment! Dar dacă, totuși, o faci, alege indiferent de situație un trusou potrivit, care să îți placă atât ție, cât și părinților și micuțului bebeluș. TrusouDeBotez.ro îți pune la dispoziție o sumedenie de variante din care să alegi, te impresionează prin calitate și bun gust, dar te surprinde și prin preț și amabilitatea personalului, care va fi acolo pentru tine. 
Modele de trusouri sunt multe, asta este cert, însă eu astăzi m-am gândit că cele două mai sus prezentate s-ar putea să fie și pe gustul tău. Nu ezita să cauți în cadrul magazinului și vei găsi exact ceea ce-ți dorești. Profesionalism și calitate. 

Cu un ajutor de nădejde, evenimentul în centrul căruia este micuțul va fi extraordinar, un moment demn de memorat pe retină! 

Tu ce trusou de botez ai alege? Cum ți se par alegerile mele?

Comentarii

 1. Ce dragute sunt . Și băiatul meu a avut la botez un trusou drăguț cumpărat de nași.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte dragute produsele alese de tine

  RăspundețiȘtergere
 3. Am botezat deja de 3 ori și de fiecare dată îmi face o mare plăcere să cumpăr tot ce e necesar pentru trusoul bebelusului.

  RăspundețiȘtergere
 4. In cateva luni trebuie sa botez si eu un baietel. Imi doresc si eu un astfel de trusou pentru viitorul meu finut

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…