Treceți la conținutul principal

Rezultate vizibile și un look masculin rafinat? Produsele de pe The Groom Lab îți sunt aliat


A fi bărbat nu este un simplu concept, a fi bărbat înseamnă a te preocupa de aspectul fizic, de modul în care arați și te prezinți. A fi bărbat nu se referă doar la un anume gen, masculin de această dată, ci a fi bărbat înseamnă responsabilitate, în primul rând, față de tine, iar, mai apoi, față de ceilalți. A fi bărbat nu se limitează doar la caracter, ci și la aspect fizic. Dar prin ce se diferențează un bărbat stilat, cu un look masculin rafinat, față de un bărbat obișnuit?
Diferența dintre aceste două aspecte vine din exterior. Grija pe care o acorzi look-ului tău, importanța aspectului fizic, țin de exterior, dar produsele pe care le folosești, modul în care alegi să investești în achiziționarea lor, vine atât din interior, cât și din exterior.

La ce folos să ai o barbă, dacă aceasta nu este sănătoasă și prezentabilă? Firul bărbii tale este subțire și simți că schimbarea trebuie să vină de undeva din interior și doar mai apoi din exterior? Nu sunt specialistă în ale îngrijitului când vine vorba despre bărbați, dar recunosc calitatea. Ce nume poartă aceasta? The Groom Lab. Produsele The Groom Lab, singurele care asigură garantat un aspect natural și sănătos al bărbii. 

Definește-ți stilul! Alege să fii original în ceea ce privește look-ul tău, dar nu te limita la produsele din hypermarket-uri.
Era în care trăim ne permite atât de multe. Pentru unii dintre noi s-ar putea ca acesta să se definească prin calitate, iar pentru alții prin lipsă de implicare. Ceea ce întâlnești tu pe piața din România este foarte rar ceea ce-ți dorești și de aceea, puține sunt acele branduri sau site-uri online în care putem avea încredere. 
Spune-mi de câte ori nu ai optat pentru lamele și bicurile de la magazinul din colț? De câte ori nu ai sperat să ieși mai ieftin cumpărând produse pentru bărbierit la un preț cât mai mic? Dar s-a meritat? Te-a costat puțin, e drept, doar că nu poți asocia calitatea cu produsele achiziționate. Zgârieturi, iritații după bărbierit. Spune stop durerii și urează-i bun venit plăcerii! De astăzi înainte optează pentru produsele de pe The Groom Lab! Acestea nu doar că te vor face să scapi de posibile tăieturi, ci îți vor oferi prilejul de a fi gata într-un timp cât mai scurt! Dacă nu îți place barba și optezi pentru a te bărbieri, atunci pentru tine sunt aparatele de ras clasice. 
De ce tocmai aparatul de ras clasic? Este imposibil să nu îți fi văzut bunicul sau chiar tatăl folosind la un moment dat astfel de aparate clasice. Și crede-mă când îți spun, ei știu ce aleg! Tu, însă, știi? Sunt sigură că alegi tot felul de aparate nou apărute pe piață și asta doar pentru că sunt la modă și pentru că toată lumea vorbește despre ele. Când să le folosești, însă, s-ar putea ca acestea să nu fie exact ceea ce ți-ai dorit și ceea ce ți-ai imaginat. Se vorbește despre îndepărtarea bărbii cât mai repede? Nicidecum aceasta nu este caracteristica definitorie pentru astfel de aparate. Noroc cu unii specialiști care s-au gândit la toate. Noroc cu niște oameni care au încercat prin produse clasice să readucă plăcerea bărbieritului de altă dată în prezent. Bărbieritul nu ar trebui să fie un proces greu, ci dimpotrivă acesta ar trebui să fie primul pas spre un look cât mai elegant. 

Dacă alegi să o îndepărtezi, atunci barba ta are nevoie de aparatul de ras clasic PARKER 22R SAFELY RAZOR. Frumos finisat, cu piaptăm închis, dar și cu o caracteristică de deschidere prin răsucire, aparatul de ras Parker 22R este un aparat care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei, fiind, totodată,  popular și elegant, cu un finisaj antic uimitor din nichel. 

De ce tocmai Parker 22R?
Vei rămâne surprins când vei afla că acest aparat de ras este foarte ușor de manevrat, chiar și cu mâinile ude și, mai mult decât atât, greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit cât mai confortabil. 
În ceea ce privește mânerul, acesta este acoperit cu alamă cu finisaj cromat de-a lungul întregii secțiuni.

Cum se utilizează? Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt simpli și urmându-i îndeaproape, vei ajunge la concluzia că poți ajunge un specialist datorită acestui aparat. De ce să mai mergi la un salon pentru a te bărbieri, când poți, lejer, să îți redefinești stilul cu produsele de pe The Groom Lab?
Așadar, nu uita de următorii pași:
  • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului;
  • se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama;
  • se introduce lama de bărbierit și se închide la loc prin același sistem;
  • în timpul bărbieritului trebuie să se aibă grijă, deoarece trebuie format un unghi de 30 de grade;
  • după hidratare cu cremă sau săpun de bărbierit, se poate începe procedeul, apăsând foarte puțin pe obraji, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară;
  • bărbieritul se realizează întotdeauna în sensul creșterii firelor de păr.

Dacă preferi, în schimb, o barbă deasă și bine îngrijită, atunci pentru tine sunt produsele pentru îngrijirea bărbii de pe The Groom Lab. 

Este 100% adevărat faptul că majoritatea bărbaților preferă barba, deoarece acesta oferă stil și un look rafinat. Dar cum obții un look impecabil folosind produse la un preț mai mult decât acceptabil?
Din nou, specialiștii The Groom Lab îți vin în ajutor. O barbă perfectă necesită spălare, folosirea balsamurilor și anumitor uleiuri, dar și periere. Stilul tău trebui să includă aceste produse pentru îngrijirea bărbii.
Ce alegi în acest caz? Săpunul pentru barbă SOLOMON cu piper 100ml. 

Acesta curăță intens barba, pregătind-o, în același timp, pentru aplicarea uleiului necesar, dar, de altfel, aroma unică și fresh de piper negru revitalizează și energizează pielea.

Și nu ar trebui să te oprești aici. De ce? Pentru că acesta este doar începutul. Baia ta se va transforma într-un salon cât ai clipi, iar tu vei fi specialistul, care a știut la ce să apeleze. Produsele de pe The Groom Lab nu sunt produse pe care trebuie să le ții doar pentru tine. Deși, te înțeleg perfect, nici eu nu aș împărți lucrurile mele cu nimeni, mai ales cele de calitate. The Groom Lab te provoacă să împarți și cu alții! Dar ce ai putea împărți și cu prietenii tăi, care, la fel ca și tine, preferă o barbă stilată și un look impecabil? 
Nu le spune doar despre șamponul pe care îl folosești pentru a-ți defini stilul, comunică-le și despre balsamul de barbă MR BEAR WOODLAND 60ML. 
Acest balsam nu doar că te va ajuta să arați mai bine, ci fiind 100% natural și prelucrat manual, balsamul Mr Bear Woodland este perfect pentru folosirea zilnică, reduce senzația de roșeață și iritațiile, dar nu se dă în lături nici măcar atunci când vine vorba despre a-ți oferi o notă luxuriantă. 

Și dacă te confrunți cu fire rebele, învață să le spui STOP, ACUM ÎMI ESTE ALIAT PIAPTĂNUL PENTRU BARBĂ MR BEAR MEDIU HANDMADE. 

Adio, fire rebele! Adio look dezastruos! Hello, look impecabil. Cum se reușesc toate acestea? Cu produse de calitate, concepute de oameni profesioniști, care nu s-au gândit doar la binele lor, ci la binele fiecărui bărbat. 
De astăzi poți să îți definești stilul sau chiar să-l redefinești. Important este, însă, ce produse alegi să folosești. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…