Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Rezultate vizibile și un look masculin rafinat? Produsele de pe The Groom Lab îți sunt aliat


A fi bărbat nu este un simplu concept, a fi bărbat înseamnă a te preocupa de aspectul fizic, de modul în care arați și te prezinți. A fi bărbat nu se referă doar la un anume gen, masculin de această dată, ci a fi bărbat înseamnă responsabilitate, în primul rând, față de tine, iar, mai apoi, față de ceilalți. A fi bărbat nu se limitează doar la caracter, ci și la aspect fizic. Dar prin ce se diferențează un bărbat stilat, cu un look masculin rafinat, față de un bărbat obișnuit?
Diferența dintre aceste două aspecte vine din exterior. Grija pe care o acorzi look-ului tău, importanța aspectului fizic, țin de exterior, dar produsele pe care le folosești, modul în care alegi să investești în achiziționarea lor, vine atât din interior, cât și din exterior.

La ce folos să ai o barbă, dacă aceasta nu este sănătoasă și prezentabilă? Firul bărbii tale este subțire și simți că schimbarea trebuie să vină de undeva din interior și doar mai apoi din exterior? Nu sunt specialistă în ale îngrijitului când vine vorba despre bărbați, dar recunosc calitatea. Ce nume poartă aceasta? The Groom Lab. Produsele The Groom Lab, singurele care asigură garantat un aspect natural și sănătos al bărbii. 

Definește-ți stilul! Alege să fii original în ceea ce privește look-ul tău, dar nu te limita la produsele din hypermarket-uri.
Era în care trăim ne permite atât de multe. Pentru unii dintre noi s-ar putea ca acesta să se definească prin calitate, iar pentru alții prin lipsă de implicare. Ceea ce întâlnești tu pe piața din România este foarte rar ceea ce-ți dorești și de aceea, puține sunt acele branduri sau site-uri online în care putem avea încredere. 
Spune-mi de câte ori nu ai optat pentru lamele și bicurile de la magazinul din colț? De câte ori nu ai sperat să ieși mai ieftin cumpărând produse pentru bărbierit la un preț cât mai mic? Dar s-a meritat? Te-a costat puțin, e drept, doar că nu poți asocia calitatea cu produsele achiziționate. Zgârieturi, iritații după bărbierit. Spune stop durerii și urează-i bun venit plăcerii! De astăzi înainte optează pentru produsele de pe The Groom Lab! Acestea nu doar că te vor face să scapi de posibile tăieturi, ci îți vor oferi prilejul de a fi gata într-un timp cât mai scurt! 



Dacă nu îți place barba și optezi pentru a te bărbieri, atunci pentru tine sunt aparatele de ras clasice. 
De ce tocmai aparatul de ras clasic? Este imposibil să nu îți fi văzut bunicul sau chiar tatăl folosind la un moment dat astfel de aparate clasice. Și crede-mă când îți spun, ei știu ce aleg! Tu, însă, știi? Sunt sigură că alegi tot felul de aparate nou apărute pe piață și asta doar pentru că sunt la modă și pentru că toată lumea vorbește despre ele. Când să le folosești, însă, s-ar putea ca acestea să nu fie exact ceea ce ți-ai dorit și ceea ce ți-ai imaginat. Se vorbește despre îndepărtarea bărbii cât mai repede? Nicidecum aceasta nu este caracteristica definitorie pentru astfel de aparate. Noroc cu unii specialiști care s-au gândit la toate. Noroc cu niște oameni care au încercat prin produse clasice să readucă plăcerea bărbieritului de altă dată în prezent. Bărbieritul nu ar trebui să fie un proces greu, ci dimpotrivă acesta ar trebui să fie primul pas spre un look cât mai elegant. 

Dacă alegi să o îndepărtezi, atunci barba ta are nevoie de aparatul de ras clasic PARKER 22R SAFELY RAZOR. 



Frumos finisat, cu piaptăm închis, dar și cu o caracteristică de deschidere prin răsucire, aparatul de ras Parker 22R este un aparat care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță a lamei, fiind, totodată,  popular și elegant, cu un finisaj antic uimitor din nichel. 

De ce tocmai Parker 22R?
Vei rămâne surprins când vei afla că acest aparat de ras este foarte ușor de manevrat, chiar și cu mâinile ude și, mai mult decât atât, greutatea este distribuită uniform pe lungimea mânerului pentru realizarea unui bărbierit cât mai confortabil. 
În ceea ce privește mânerul, acesta este acoperit cu alamă cu finisaj cromat de-a lungul întregii secțiuni.

Cum se utilizează? Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt simpli și urmându-i îndeaproape, vei ajunge la concluzia că poți ajunge un specialist datorită acestui aparat. De ce să mai mergi la un salon pentru a te bărbieri, când poți, lejer, să îți redefinești stilul cu produsele de pe The Groom Lab?
Așadar, nu uita de următorii pași:
  • capul de ras se deschide prin deșurubarea bazei mânerului;
  • se deschid capetele de sus ca un fluture pentru a descoperi lama;
  • se introduce lama de bărbierit și se închide la loc prin același sistem;
  • în timpul bărbieritului trebuie să se aibă grijă, deoarece trebuie format un unghi de 30 de grade;
  • după hidratare cu cremă sau săpun de bărbierit, se poate începe procedeul, apăsând foarte puțin pe obraji, întrucât greutatea aparatului permite o alunecare ușoară;
  • bărbieritul se realizează întotdeauna în sensul creșterii firelor de păr.

Dacă preferi, în schimb, o barbă deasă și bine îngrijită, atunci pentru tine sunt produsele pentru îngrijirea bărbii de pe The Groom Lab. 

Este 100% adevărat faptul că majoritatea bărbaților preferă barba, deoarece acesta oferă stil și un look rafinat. Dar cum obții un look impecabil folosind produse la un preț mai mult decât acceptabil?
Din nou, specialiștii The Groom Lab îți vin în ajutor. O barbă perfectă necesită spălare, folosirea balsamurilor și anumitor uleiuri, dar și periere. Stilul tău trebui să includă aceste produse pentru îngrijirea bărbii.
Ce alegi în acest caz? Săpunul pentru barbă SOLOMON cu piper 100ml. 





Acesta curăță intens barba, pregătind-o, în același timp, pentru aplicarea uleiului necesar, dar, de altfel, aroma unică și fresh de piper negru revitalizează și energizează pielea.

Și nu ar trebui să te oprești aici. De ce? Pentru că acesta este doar începutul. Baia ta se va transforma într-un salon cât ai clipi, iar tu vei fi specialistul, care a știut la ce să apeleze. Produsele de pe The Groom Lab nu sunt produse pe care trebuie să le ții doar pentru tine. Deși, te înțeleg perfect, nici eu nu aș împărți lucrurile mele cu nimeni, mai ales cele de calitate. The Groom Lab te provoacă să împarți și cu alții! Dar ce ai putea împărți și cu prietenii tăi, care, la fel ca și tine, preferă o barbă stilată și un look impecabil? 
Nu le spune doar despre șamponul pe care îl folosești pentru a-ți defini stilul, comunică-le și despre balsamul de barbă MR BEAR WOODLAND 60ML. 




Acest balsam nu doar că te va ajuta să arați mai bine, ci fiind 100% natural și prelucrat manual, balsamul Mr Bear Woodland este perfect pentru folosirea zilnică, reduce senzația de roșeață și iritațiile, dar nu se dă în lături nici măcar atunci când vine vorba despre a-ți oferi o notă luxuriantă. 

Și dacă te confrunți cu fire rebele, învață să le spui STOP, ACUM ÎMI ESTE ALIAT PIAPTĂNUL PENTRU BARBĂ MR BEAR MEDIU HANDMADE. 





Adio, fire rebele! Adio look dezastruos! Hello, look impecabil. Cum se reușesc toate acestea? Cu produse de calitate, concepute de oameni profesioniști, care nu s-au gândit doar la binele lor, ci la binele fiecărui bărbat. 
De astăzi poți să îți definești stilul sau chiar să-l redefinești. Important este, însă, ce produse alegi să folosești. 





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe