Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Noutăți în bibliotecă de la Editura Celestium


Bună, dragilor! Astăzi am hotărât să împart cu voi o mare bucurie și de aceea am ales să vă prezint și vouă două cărți minunate, pe care abia aștept să le citesc, de la Editura Celestium. 

Pentru cei care nu știu despre ce editură este vorba, iar numele de Celestium nu vă sună cunoscut, o să vă spun că această editură este nou apărută pe piața din România. Editura Celestium a reapărut, de fapt, deoarece ea a fost înființată cu mult timp în urmă, însă, din păcate, activitatea editorială nu s-a continuat.



Sunt foarte încântată că astăzi am ocazia să vă vorbesc despre bucuria mea, despre faptul că am primit două cărticele nou apărute, două minunății de cărți, care m-au atras de când le-am văzut coperta. Nu știu ce să mai zic de sinopsis. Cu sinopsis cu tot, pot spune că efectiv, cărțile, m-au cucerit. Sunt foarte curioasă să aflu povestea care se ascunde dincolo de cuvinte și astfel o să vă spun că este vorba despre cartea Război în doi de Mirela B. Florentina, volumul întâi dintr-o serie care a făcut foarte mare vâlvă pe Wattpad. Ca să vă faceți o idee despre popularitatea cărții, ar trebui să știți că aceasta are peste 6 milioane de citiri online. Și iată că, acum, cartea s-a materializat și se află și la mine.



Sunt mai mult decât încântată de povestea care se află la baza cărții și ca să dau puțin din casă, nu m-am putut abține și am citit când am primit-o vreo două pagini din ea. Nu zici că mi-ar fi venit să nu o mai las din mână? Am aflat încă din primele pagini că este vorba și despre o adolescentă, despre facultate, elemente care, în această perioadă, mă definesc și mă caracterizează. Sunt nerăbdătoare și cu greu mă abțin să nu o citesc. Momentan, trebuie să mă pregătesc pentru probele de bacalaureat. Ca urmare, vă dați seama că abia aștept să treacă această lună, pentru a putea citi cât mai repede cele două cărți primite. 

Pentru a vă face și voi o părere generală despre ce anume este cartea, o să vă las mai jos câteva rânduri din descrierea cărții, care s-ar putea să vă stârnească curiozitatea. 

Abygail Smith crede că  știe exact ce își dorește de la viață . Însă, după o petrecere la care merge însoțită de cea mai bună prietenă, lumea ei perfectă este zguduită din temelii.
Dylan Turner obține întodeauna ce vrea. Sexy si provocator, băiatul o face să simtă dragostea și pasiunea, dar îi face cunoștință și cu durerea și suferința.
Deși diferiți, pe cei doi îi leagă ceva: haosul din suflete.  Povestea lor este condimentată cu certuri, întâlniri romantice şi despărţiri dureroase. Niciunul nu știe ce vrea, dar ambii își doresc totul.

Eu vă spun cu mare drag să dați o șansă literaturii române și să aveți încredere în autorii noștri, pentru că ei pot să se facă remarcați într-un mod plăcut și anume, prin lectură! 

Nu vreau să mai spun multe despre această carte, deoarece nu știu detalii, până nu o citesc. Cert este că voi reveni foarte curând cu o recenzie. 
Pentru cei care doresc să achiziționeze cartea, ea se poate cumpăra de pe site-ul editurii Celestium, cu doar un click aici.

În ceea ce privește cea de-a doua cartea, aceasta este scrisă de o autoare pe care eu o îndrăgesc foarte mult, o autoare care mi-a oferit posibilitatea de a o cunoaște mai bine, prin intermediul unui interviu, pe care, de asemenea, îl găsiți aici

Lacrimi de Îngeri de Ioana Dumitrăchescu este o dramă, care îți va atinge inima și o carte pe care o vei citi cu plăcere. Îmi doresc foarte mult să descopăr povestea care stă la baza acestui exemplar, cu atât mai mult, cu atât știu că Ioana a început să scrie această carte, după ce un prieten de-al ei, Florin, s-a stins din viață.  Este trist, dar, încă o dată, se verifică faptul că orice rău atrage după el și un bine. Cred că cel mai potrivit ar fi ca, mereu, să vedem problema cu alți ochi. 



Așa s-a născut, așadar, Lacrimi de Îngeri, o carte care reliefează iubirea și durerea, sentimente, fără de care viața unui om nu ar fi completă. 

Pentru a vă stârni și mai mut curiozitatea, o să vă las în cuvintele care urmează, câteva informații despre acest volum. 


Crezi că te poţi îndrăgosti nebuneşte de o persoană pe care nu o cunoşti câtuşi de puţin? 

Un simplu vis o aruncă pe Alexandra în prea frumoasele braţe ale dragostei. O leagănă pe acordurile sale magice, o mângâie, o mistuie. Îi oferă iubire pură ce o consumă şi reface inima rănită de cel pe care cândva îl iubea. Alexandra se luptă cu propriile trăiri, întrebări, vise şi speranţe. Trăieşte o dramă, o iubire, o aventură plină de peripeţii pe care doar citind le poţi descoperii. 

Romanul "Lacrimi de îngeri" este romanul ce îţi va frânge şi reîntregi inima.

„Lacrimi de îngeri” este o dramă despre iubire, despre viață și despre alegerile pe care le facem. O poveste cu numeroase răsturnări de situație, o carte care îl ține pe cititor captiv până la ultima pagină. Este o carte plină de emoții, care te trece prin toate stările posibile și îți smulge și câte o lacrimă.Eva Anca, Rândurile Evei

Sper că v-am făcut curioși! Eu abia aștept să mă afund în paginile acestei cărți! Pentru cei care doresc cartea, ea se poate achiziționa cu doar un click aici

Eu mulțumesc, încă o dată, editurii Celestium pentu posibilitatea de a citi aceste două cărți, dar și pentru bucuria, care nu poate fi exprimată în cuvinte! Sperăm la cât mai multe exemplare! 

Iar vouă, dragilor, vă doresc lectură plăcută! 




Comentarii

  1. Lectura placuta! Abia astept impresiile tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Abia aștept și eu să citesc cărțile!

      Ștergere
  2. Ce frumos articol! Multumim mult, Daniela! Iti doresc lectura placuta si succes la Bacalaureat :) sunt sigura ca vei reusi sa-l iei cu nota mare! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru încurajare! De asemenea, mă bucur că ți-a plăcut articolul! Abia aștept să trec și peste această etapă și să am timp pentru citit!

      Ștergere
  3. Nu sunt deloc pe gustul meu aceste cărți, însă ție îți urez lectură plăcută! Sper să îți placă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Par interesante cartile. Sa ai lectura placuta si da ne zici cum sunt cand le termini de citit 😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Categoric voi reveni cu recenzii pentru fiecare carte în parte! Sper să îmi placă!

      Ștergere
  5. Lacrimi de ingeri pare destul de interesanta💖

    RăspundețiȘtergere
  6. Lacrimi de înger as vrea sa o citesc. Îmi place mult povestea ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Par carti numai bune de luat in vacanta si savurat in liniste :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Cred că sunt perfect pentru un anotimp precum este vara!

      Ștergere
  8. Eu sunt cam lenesa la capitolul citit dar am trecut cartile pe lista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am multe necitite. Cu toate acestea, tot mai adaug. Nu m-aș opri!!

      Ștergere
  9. Iar ne prezinți cărți interesante!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți se par interesante. Abia aștept și eu să le citesc!

      Ștergere
  10. Lacrimi de ingeri, o pun pe lista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect! Să îmi spui cum ti se par, dacă o vei achiziționa și o vei citi!

      Ștergere
  11. Multe titluri interesante văd acolo.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta este motivul pentru care nu stiam nimic de aceasta editura. Sunt interesante alegerile tale

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am citit nimic de la aceasta editura dar titlurile cartilor suna interesant. Spor la citit :-*

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt de acord cu tine ... hai sa dam o șansă literaturii romanești

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce fain arata volumele. Abia astept sa vad ce impresii ti au lasat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe