Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Trusoul de botez - elementul necesar unui eveniment reușit


Dragă mămică sau nășică, să presupunem că se apropie cel mai important moment din viața fiului sau copilului căruia urmează să îi fi nașă. Cum vezi tu acest eveniment? Categoric, te gândești la un moment de neuitat, la un eveniment cât se poate de reușit, la invitați cât mai deschiși în ceea ce privesc propunerile. Dar te-ai întrebat, oare, cum poate un botez să fie în adevăratul sens al cuvântului perfect? La ce apelezi, după ce te ghidezi și de unde știi că ai ales ceea ce este bine și se potrivește?

Îți pot spune că a venit momentul să îți iei adio de la aceste griji, deoarece totul constă în câtă importanță vei acorda micuțului. De aceea te întreb: tu ce trusou de botez ai ales? Vrei să spui cumva că nu te-ai decis încă? Nu este nicio problemă. De aceea mă aflu eu aici, pentru a-ți lumina calea cu cele mai calitative, bine gândite și confecționate trusouri de botez. 

Cauți un model care să nu te surprindă doar pe tine, ci și invitații? Aș recomanda să alegi pentru băiețel un trusou de botez, care mie-mi place foarte mult, deoarece iese în evidență prin simplitate, dar și prin faptul că este atent brodat și creat, tocmai pentru a întoarce toate privirile către el. 
Soluția, așadar? Trusoul de botez, brodat cu flori, din șase piese, de culoare alb/albastru! 
Dintre toate trusourile pe care aș fi putut să le aleg, l-am ales exact pe acesta? Ce m-a determinat să-l aleg? Calitatea, vizibilitatea și simplitatea. 




În ceea ce privește acest pachet, el conține:
- fașă - lungime 150 cm, lățime 2 cm;
- prosop pentru preot cu broderie cusută manual, model tradițional, cu dimensiune de aproximativ de 45 x 80 cm;
- propos de bebe pentru băiță cu capișon, de dimensiune 78 x 75 cm;
- pânză de mir, de dimensiune 95 x 100 cm;
- sticluță pentru mir;
- săpun de bebeluși;

Dar nu m-am gândit doar la băiețelul tău, ci am optat și pentru o variantă, perfectă pentru fetița care urmează să fie botezată. Doar nu credeai că pentru ea nu există nimic special. M-am gândit la toate și alături de magazinul online, dedicat copiilor care urmează să fie botezați, TrusouDeBotez.ro, vă punem la dispoziție o sumedenie de modele din care puteți să alegi. Se poate satisface orice pretenție, deoarece varietatea produselor permite alegerea trusoului perfect. 
Eu aș alege ceva elegant, deoarece o fetiță trebuie să se simtă ca o prințesă la botezul ei. Așa că, nășico, alege trusoul de botez roz pentru fetiță, opt e, din bumbac






De ce să fie acesta o variantă? Este complex, este roz (culoarea preferată a oricărei fetițe), este din bumbac și știm cât de important este ca elementele să fie de calitate. Cel mai important, însă, este faptul că acest trusou va surprinde prin toate elementele de care dispune. Mici sau mari, toți vor fi impresionați de alegerea ta, de gusturile tale. 

De asemenea, cele opt piese sunt reprezentate de:
- prosop pentru copil;
- prosop pentru preot;
- păturică;
- pânză de mir albă din bumbac;
- fașă;
- săpunel aranjat în același decor al trusoului;
- sticlă pentru ulei de mir;
- cutiuță;

Nu aștepta până în ultimul moment! Dar dacă, totuși, o faci, alege indiferent de situație un trusou potrivit, care să îți placă atât ție, cât și părinților și micuțului bebeluș. TrusouDeBotez.ro îți pune la dispoziție o sumedenie de variante din care să alegi, te impresionează prin calitate și bun gust, dar te surprinde și prin preț și amabilitatea personalului, care va fi acolo pentru tine. 
Modele de trusouri sunt multe, asta este cert, însă eu astăzi m-am gândit că cele două mai sus prezentate s-ar putea să fie și pe gustul tău. Nu ezita să cauți în cadrul magazinului și vei găsi exact ceea ce-ți dorești. Profesionalism și calitate. 

Cu un ajutor de nădejde, evenimentul în centrul căruia este micuțul va fi extraordinar, un moment demn de memorat pe retină! 

Tu ce trusou de botez ai alege? Cum ți se par alegerile mele?









Comentarii

  1. Ce dragute sunt . Și băiatul meu a avut la botez un trusou drăguț cumpărat de nași.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute produsele alese de tine

    RăspundețiȘtergere
  3. Am botezat deja de 3 ori și de fiecare dată îmi face o mare plăcere să cumpăr tot ce e necesar pentru trusoul bebelusului.

    RăspundețiȘtergere
  4. In cateva luni trebuie sa botez si eu un baietel. Imi doresc si eu un astfel de trusou pentru viitorul meu finut

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe