Treceți la conținutul principal

Bellesa - Exfoliant de corp - Review


Dragii mei, astăzi revin cu un review, cu câteva păreri despre un exfoliant de corp pe care l-am îndrăgit încă din prima clipă. 
Pentru a vă face o idee despre ceea ce vorbesc, vreau să vă spun că imediat după ce am deschis recipientul exfoliantului, camera mea a mirosit îmbătător de bine. Parcă eram într-un rai al mirosurilor plăcute. Cum a început toată povestea sau, mai bine zis, de unde a început toată povestea?
Ei bine, în mod normal, eu nu eram adepta exfoliantelor pentru corp, tocmai pe motiv că mi se părea prea multă treabă de făcut. Să exfoliezi tot corpul poate părea un proces destul de dificil, mai ales că după exfoliere nu te poți opri, ci mai trebuie să compensezi și cu partea de hidratare. 
Iar cum timpul n-a fost niciodată prietenul meu cel mai bun, chiar și simplul gând îndreptat spre exfoliere îmi dădea bătăi de cap. 

Am încercat, totuși, să-mi exfoliez corpul cu diferite preparate făcute în casă, pe care o să vi le prezint și vouă într-un articol în cel mai scurt timp, sper, dar și cu un scrub, care aducea mai mult a cremă de corp, decât a scrub. Experiența pe care acesta mi-a creat-o nu a fost una foarte plăcută, însă acest lucru, chiar dacă nu este tocmai unul prielnic de amintit, m-a ambiționat cumva. 

Corpul meu merită atenție și, ei bine, merită, în cele din urmă, să apelez la cele mai bune soluții care să vizeze partea aceasta de exfoliere. 
Bine am făcut că nu m-am oprit și mi-am continuat căutarea, pentru că aceasta nu a fost în zadar. 

De ce spun acest lucru? Când vine vorba despre produsele cosmetice și nu numai, un lucru este cert. Sunt îndrăgostită până peste cap de miere și de uleiul de cocos, care este nelipsit din casă și din rutina mea săptămânală, atât a feței, cât și a părului. 

Astfel, s-a născut următoarea întrebare: Există vreun produs destinat îngrijii corpului, care să înglobeze cele două ingrediente mult iubite de mine? Există vreun produs care să aibă în compoziția sa atât ulei de cocos, cât și miere? 

De cum am văzut am văzut exfoliantul de corp cu ulei și cocos pe site-ul celor de la Narah Cosmetice Naturale, am știut că acesta îmi va plăcea și îmi va întrece așteptările, cu atât mai mult cu cât experiențele avute până acum ceva timp nu au fost tocmai plăcute. 

Altfel spus, am ales Natural Honey and Coconat Sugar Body Scrub, un scrub de corp perfect, din punctul meu de vedere! De ce avem nevoie fiecare dintre noi de un astfel de scrub?
De cele mai multe ori, când pielea nu este exfoliată corespunzător sau în mod obișnuit, pot apărea diferite probleme precum porii înfundați, moment în care pielea nu poate respira în totalitate. 
Datorită descuamării pielii, adică pielii moarte, corpul poate fi lipsit de vitalitate și strălucire, dar și deshidratat. 
O piele uscată nu va fi niciodată de apreciat! Tocmai din acest motiv, pentru că este esențial ca pielea să fie catifelată și sănătoasă, recomand ca un astfel de proces de exfoliere a corpului să se facă de două-patru ori pe săptămână. 
Prin utilizarea unui scrub, celulele moarte, cât și impuritățile prezente pe corp vor fi îndepărtate, scrubul lăsând un aspect proaspăt și revitalizat corpului. 

Dacă ar fi să mă îmi cereți părerea, în momentul de față, cu privire la importanța scrubului de corp, aș spune că acesta mi se pare esențial pentru menținerea unei pieli sănătoase. 
Chiar dacă l-a început nu cochetam cu această idee, iată cum, cu ajutorul celor de la Narah Cosmetice Naturale, mi-am schimbat părerea, ajungând la concluzia că fiecare dintre noi ar trebui nu doar să avem un scrub în casă, ci și să-l folosim, fie acesta și preparat din diferite ingrediente pe care le ai la îndemână. 

Care este cel mai important aspect de reținut atunci când vine vorba despre un scrub, respectiv utilizarea acestuia?

Dacă îți dorești rezultate pe termen lung, trebuie să știi că scrubul se folosește cu regularitate. În acest fel, după mai multe repetări, pielea ta va fi vizibil mult mai tânără. 

Ce-mi place atât de mult la acest scrub?

Mirosul -  după cum am amintit și anterior, încă de cum am deschis recipientul cu scrub am simțit un miros plăcut, îmbietor, dar și îmbătător, care mi-a umplut camera. Practic, m-am îndrăgostit, însă de la prima deschidere, de acest exfoliant. Este surprinzător cum un produs poate mirosi atât de bine. Mai că-mi vine să-l mănânc, nu altceva. 
Combinația de ulei de cocos și miere, mi se pare că aduce, mai degrabă, a miros de coji de lămâie. Mai mult decât atât, această combinație de elemente, mă determină să caut și alte produse care să le aibă la bază. 
Și încă nu-mi vine să cred că am găsit un produs care să le îmbine pe cele două și nu oricum, ci într-o manieră perfectă! 
Compoziția -   în ultimul timp, am devenit destul de atentă la compoziția, respectiv ingredientele din care sunt făcute produsele cosmetice și de îngrijire. Am ales această cale, deoarece, la unele dintre ele, pielea mea, mai ales tenul, nu reacționează corespunzător, astfel că urmăresc de fiecare dată cu atenție ceea ce conțin produsele. 
Din punctul meu de vedere, fiecare ar trebui să procedeze în acest fel, pentru a nu se expune anumitor riscuri. Și, ei bine, știm că sănătatea pielii este esențială. 
Ce conține, așadar, acest exfoliant de corp cu ulei de cocos și miere?
  1. Coconat Nucifera Oil (Ulei de cocos) - hidratează și hrănește pielea în profunzime, având proprietăți antioxidante care ajută la tratarea iritațiilor pielii
  2. Honey (Miere) - are capacitatea de a curăța celulele moarte și de a stimula regenerarea pielii, oferind o strălucire și moliciune extraordinară
  3. Brown Cane Sugar (Zahăr brun din trestie de zahăr) - are un conținut mare de nutrienți, printre care se remarcă și mineralele și vitaminele date, în principiu, de conținutul de melasă
  4. Vitis Nucifera Seed Oil (Ulei din semințe de struguri) - are rol antioxidant, contribuind la menținerea elasticității vaselor de sânge
  5. Citrus Reticulata Peel Oil (Ulei esențial de mandarin) - aliatul perfect al pielii uscate, mature și grase, cu tendințe de îmbătrânire
Textura - îmi place foarte mult faptul că acest scrub nu vine sub formă de cremă, precum cel pe care îl foloseam până să-l descopăr pe acesta, ci în compoziția lui se remarcă granulele de zahăr brun, care ajută la o îndepărtare mai eficientă a celulelor moarte. 
Cu siguranță, prefer genul de scrub ai grunjos, decât scrubul cremă cu diferite elemente, precum cafeaua, în el. 
Nu este foarte uleios - deși are în compoziția sa diferite tipuri de uleiuri, Natural Honey and Coconat Sugar Scrub nu este un exfoliant greu de îndepărtat după ce îl lași pe piele câteva minute. Astfel, după o singură spălare cu gel de duș sau săpun, pielea nu va rămâne unsă și nici lipicioasă, ceea ce pe mine mă încântă, în condițiile în care chiar nu vreau să trec prin această situație. 

Se topește în contact cu pielea - acest aspect îmi place extrem de mult. Așadar, după ce scrubul este aplicat pe piele, particulele de zahăr brun încep să se topească, să emane un miros și mai plăcut, miros care nu va fi îndepărtat după spălare. 
Astfel, nu doar că vei avea o piele sănătoasă și strălucitoare, ci corpul tău va mirosi foarte frumos a miere și ulei de cocos. 

Îl recomand?

Cu siguranță, acest scrub trebuie să fie nelipsit! Mie-mi place extrem de mult și-l folosesc cu mare drag de fiecare dată atât pentru că îmi doresc ca pielea mea să fie catifelată, ci și atunci când vreau să folosesc autobronzantul. După cum bine știți, partea de autobronzare, implică și partea de exfoliere. 

Tu ai încerca acest scrub de corp? Cum ți se pare din cele spune de mine?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunea unui preot de Sierra Simone - Impresii

Editura: Bookzone
An apariție: 2019
Autor: Sierra Simone
Număr de pagini: 352


Nu vrem să îți creăm așteptări false. În Confesiunea unui preot nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Tabuul este dus la un cu totul alt nivel, scenele erotice sunt desprinse din cele mai întunecate fantezii, dar condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă. Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. În confesional. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? 

Dragii mei, Bookzone vine, de această dată, în întâmpinarea noastră cu o premieră. Cu prima carte tradusă! Este vorba despre Confesiunea unui preot, o carte asupra căreia și în momentul de…

Review - Produse Base One + o manichiură reușită

Bună, dragilor!

În urmă cu puțin timp am primit de la cei de la Base One, un kit cu produsele necesare pentru a realiza o manichiură de succes. Cu alte cuvinte, acest kit conține produse de bază în realizarea unor unghii pe placul tuturor.Nu știu câte dintre voi vă pricepeți să construiți unghii din gel și de aceea vă spun că eu nu știam că mă voi descurca atât de bine. Pasionată de frumos și de îngrijirea unghiilor sunt de când mă știu și mereu mi-am dorit să dețin produse care să mă ajute să mă descurc singură, să nu mă mai programez la manichiură, respectiv pedichiură și să cheltuiesc o sumedenie de bani pe acest proces.

Kit-ul Base One a fost și este o provocare pentru mine și datorită ambiției pe care mi-a dat-o, pot spune că am ajuns să îmi realizez manichiura de una singură. Cu îndemânarea a fost destul de greu la început, însă după construirea primelor două unghii, parcă m-am mai îndreptat și acest lucru a fost vizibil.

Ce probleme am întâmpinat? Cum să vă spun eu oare? Sunt…

Am/ N-am

Astăzi am revenit cu ceva diferit!
Enjoy!

1. Am/ N-am citit o carte de Roald Dahl.
 N-am. Nu am citit nicio carte de la acest autor, însă din câte știu scrie mai mult literatură pentru copii. Nu este exclus faptul că vreau să încerc cărțile lui, dar nu în limba română, ci în limba engleză.

2. Am/ N-am citit cărți 14+.
 Am. Ținând cont că am depășit de mult această vârstă, răspunsul este evident afirmativ. Nu am ținut niciodată cont de vârsta care era menționată pe copertă, deoarece gândirea mea înclina mereu spre ceva matur.

3. Am/N-am citit o carte pe care am judecat-o după coperta acesteia.
N-am. De obicei, îmi place ca biblioteca mea să fie cât mai colorată și să cuprindă cărți frumoase din punct de vedere interior, nu din punct de vedere exterior. Totuși, coperta atrage într-un anumit fel cititorul.

4. Am/N-am citit o carte în altă limbă decât engleza și româna.
N-am. De obicei, citesc foarte mult în română, pentru că așa lecturarea cărților este mai rapidă, iar într-un timp cât mai…