Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Amino protein hair ampoule - Eyenlip Beauty - Review


Zilele trecute vă arătam pe instagram o poză cu mine în care mă uitam foarte atent la un balsam de păr și vă spuneam că urmează să vă ofer câteva detalii și impresii despre acesta pe blog. Ei bine, a venit momentul să dau tot din casă și să împărtășesc cu voi părerea mea despre Amino protein hair ampoule pe care l-am primit de la Rena, cea care se ocupă de Glowrious Cosmetice Asiatice

Deși m-am dat puțin de gol acolo, pentru vă am menționat că acest balsam este singurul pe care îl iubesc, eu consider că mai am multe de spus la adresa lui și a venit momentul să vă comunic și de ce îl iubesc efectiv. Pot declara încă de pe acum că m-am îndrăgostit de el, deși eram destul de sceptică. 

Dar de unde începe toată aceste poveste care include scepticismul?
Eu niciodată, dar niciodată nu m-am împăcat bine cu balsamurile de păr. Fie că era vorba despre cele pe care le aplici și pe scalp, fie că rutina mea de îngrijire a părului includea balsamurile care se aplicau doar pe lungimea părului, nu am găsit niciunul care să mi se potrivească. Și, cam pe același calapod merg și în ceea ce privește șamponul pentru păr, dar acesta este un subiect pe care o să-l dezvolt în alt articol. 

Până atunci, însă, ne ocupăm de balsamul pentru păr și de cât de greu era procesul acesta de condiționare a părului pentru mine. Și tocmai pentru că părul meu își pierdea mereu din volum, era parcă murdar și slinos, am renunțat la ideea de a mai folosi balsam de păr. Eu am părul foarte bogat și voluminos, așa că vă puteți da seama cum mă simțeam în momentele în care, imediat după șamponarea lui, el tot murdar părea. Ba mai rău chiar! Singura soluție era, bineînțeles, să spăl părul din nou, dar să nu mai aplic balsam.

Vă dați seama că în momentul în care pieptănam părul, nefolosind balsam, acesta se mai rupea și părea foarte deteriorat, chiar dacă nu era atât de deteriorat. Dar ce faci când nu ți se potrivește nimic, iar tu îți dorești un păr sănătos? 

Astfel, tocmai pentru că mă săturasem ca părul meu să nu mai aibă volum și să fie deteriorat, undeva prin luna septembrie, anul 2018, am luat decizia de a-l tăia bob lung. Dar nici așa nu mi-a fost mai ușor. A necesitat și mai multă atenție și mai multe spălări. 

Într-un final, prin câteva tratamente și șampoane corespunzătoare, părul meu și-a revenit, astfel că singura variantă care îmi rămânea era de a avea grijă de el. De a-i acorda și mai multă atenție, dar o atenție care să nu includă balsamurile de păr. 

Când Rena mi-a spus că îmi va trimite un balsam de păr, am acceptat, însă eram puțin sceptică, sincer vă spun! Eram sceptică pentru că știam prin ce am trecut și nu-mi mai doream asta încă o dată! Știind însă că ea se ocupă de partea de produse de îngrijire asiatice, m-am gândit, totuși, că acestea, la cât de renumite sunt, s-ar putea să-și facă treaba, cum nu o fac alte produse americane sau mai știu eu care. 

Astfel, cu o mare doză de încântare, dar și cu o undă de scepticism am intrat în posesia Amino protein hair ampoule de la Eyenlip Beauty și, mai mult decât atât, am și folosit acest balsam de păr. Sunt extrem de mulțumită de decizia pe care am luat-o! Sunt extrem de mulțumită de faptul că am încercat acest balsam de păr! După cum vă spuneam și pe rețelele sociale, efectiv îl iubesc! 

Dar acum, apare o întrebare mare: De ce îl iubesc? În cele ce urmează, vreau să vă prezint câteva motive pentru care îndrăgesc atât de mult acest balsam de păr. 

Vine într-un ambalaj tare drăguț și într-o cantitate optimă - ei bine, trebuie să recunoaștem faptul că foarte mulți dintre noi suntem atrași de ambalajele produselor. Uneori, chiar și dacă nu știm mare lucru despre ele, pentru că arată bine, dorim să le testăm, să vedem cum sunt. Eu nu am știut cum ca arăta acest balsam de păr, astfel că în momentul în care l-am văzut, am rămas plăcut surprinsă. 
O să vă las mai jos o fotografie cu acesta, pentru a vedea cum arată. 


Cât despre cantitate, vine în gramaj de 150 ml, ceea ce mi se pare mai mult decât suficient. Plus, mulți dintre noi testăm, astfel că având această cantitate de 150 ml, chiar dacă produsul se dovedește a fi ineficient, putem considera că nu este o mare risipă. De altfel, există suficient produs, cât să îți dai seama dacă acesta ți se potrivește sau nu. În cazul în care decizi să-l încerci și consideri că nu și-a făcut treaba, nu uita că și șamponul ar putea fi o problemă. Încearcă-l de mai multe ori, cu șamponul tău preferat sau cu altele noi. 

Miroase extrem de bine - eu, sincer, iubesc produsele de îngrijire care emană diferite mirosuri. E adevărat, nu-s adepta tuturor, dar acest balsam de păr efectiv mă amețește, și este de bine, cu mirosul pe care îl are. Nu pot să-l descriu în cuvinte, cert este că îmi vine să-l gust, nu altceva. Dacă vi se întâmplă și vouă acest lucru cu anumite produse, vreau să știu! 
De altfel, dacă și voi cochetați cu produsele care miros bine, sunt sigură că acest balsam de păr vă va plăcea și-l veți iubi. 
Nu știu cărui ingredient se datorează acest miros, dar este mai mult decât plăcut. În acest felul, părul va mirosi demențial! Să fie, oare, uleiurile cele care dau acest miros produsului?

Nu este lipicios - eu una, nu suport lucrurile lipicioase. Efectiv mă ia groaza când mă gândesc că trebuie să folosesc ceva care se lipește! Evident, și acest balsam trebuie pus în palme și aplicat pe lungimea firului de păr. Ceea ce este diferit la el este faptul că nu este un produs lipicios, astfel că dacă cumva nu te speli pe mâini după ce l-ai aplicat pe păr, nu-i nicio problemă. Nu te vei lipi de nimic! Acest aspect, îl face și foarte ușor de îndepărtat de pe mâini, nefiind neapărată nevoie de un săpun solid sau lichid pentru a-l îndepărta. 

Are o textură foarte faină - de obicei, nu prea țin cont de textura produselor pe care le folosesc, atâta timp cât acestea își fac treaba. Însă textura acestui balsam este de remarcat, pentru că nu este una care să faciliteze îngrășarea părului, ci, dimpotrivă, mi se pare foarte lite, foarte ușor de aplicat, fără să îngreuneze firul de păr. Mai ales în cazul persoanelor cu păr lung, cum sunt și eu, este destul de neplăcut să te trezești că părul tău este greu, dacă pot să folosesc acest cuvânt. Odată cu apariția acestei senzații, va apărea și tendința de a spăla părul din nou, ceea ce nu este cazul atunci când vine vorba despre Amino protein hair ampoule. 

Este fără clătire - la fel de importantă, ca multe altele, mi se pare și această parte. Până să intru în contact cu acest balsam de păr, am încercat doar balsamuri pe care trebuia să le aplic și, mai apoi, să spăl, din nou, părul. Nu zic că nu era în regulă pentru mine, însă chiar și simplele spălări cu apă caldă spre fierbinte, mai ales fierbinte, pot deteriora firul de păr, acesta pierzându-și din strălucire. 
Ca urmare, cumva, acest balsam îți face munca mult m-ai ușoară. Tot ceea ce trebuie făcut după șamponare, este să aplici balsamul pe părul umed, eventual să bagi puțin mâna prin păr și, mai apoi, să lași părul să se usuce. Simplu, nu-i așa? 
Dacă și pe voi vă incomodează anumite situații, precum momentul în care trebuie să aplicați balsam pe păr, unde există și teama de a nu atinge scalpul, sunt sigură că nu veți avea astfel de probleme cu acest balsam de păr. Eu consider acest aspect a fi un punct forte demn de precizat, mai ales când vine vorba despre produsele de îngrijire a părului. 

Nu unge părul - motivul pentru care iubesc doar acest balsam de păr, dintre toate cele încercate până în prezent, este simplu. Iubesc doar acest produs de condiționare a părului, tocmai pentru că nu îmi unge părul, ci, dimpotrivă, îi conferă volum, luminozitate, descâlcindu-l. În acest fel, nici nu mai trebuie să pieptăn părul, pentru că nu este nevoie. Cu Amino protein hair ampoule, părul meu este oricând gata. Chiar și dacă mă ia cineva pe nepregătite și trebuie să ies din casă, eu sunt mereu pregătită! Și, credeți-mă, la cât de puțin timp avem la dispoziție, trebuie mereu să fim pregătite! Pentru orice! 

Lasă părul moale și drept - una dintre cele mai mari probleme ale fetelor cu păr creț sau undulat este că acestea vor, mai mereu, dacă nu întotdeauna, să aibă părul drept. Ei bine, iată că se poate și fără placă de păr sau fără procesul de uscare a părului în perie! Vă vine să credeți? Să folosești un balsam de păr, care, aparent, pare un balsam de păr simplu, și acesta să-ți îndrepte părul. În acest fel, am ajuns să elimin aproape total placa de păr. Ca urmare, nu-mi mai expun părul la atâta procese de deteriorare! 

Are la bază glicerină - cu toții știm cât de benefică este glicerina. Personal, eu nu folosesc prea multe creme de mâini, însă știu de la ai mei că majoritatea cremelor de mâini pe care le au, au în compoziția lor glicerină, care ajută la hidratare. 
Glicerina este, așadar, un ingredient întâlnit în compoziția multor produse de îngrijire a pielii. 
Altfel spus, este cunoscută ca fiind un umectant, ceea ce înseamnă că atrage hidratarea către piele, absorbind, în același timp, apa din aer. 

Ce are în compoziția sa, pe lângă glicerină, acest balsam de păr? 
- apă, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-23, Cocamide DEA, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Polysorbate 80, Behentrimonium Chloride, Chlorphenesin, Camellia Japonica Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium PCA, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Alcohol, Hydrolyzed Collagen, Citric Acid, Trehalose, Argania Spinosa Kemel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Dioscorea Japonica Root Extract, Alisma Orientale Tuber Extract, Sodium Lactate, Poria Cocos Sclerotium Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Arginine, Aspartic Acid, 1,2-Hexanediol, PCA, Sodium Hyaluronate, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Ethylhexylglycerin, Fragrance. 

Dacă și voi aveți părul lung, și nu numai, însă vă confruntați cu probleme ale deteriorării lui, nu uitați că acest balsam poate fi soluția care să vă conducă spre un păr la glossy și mai sănătos! Scurtarea părului nu este mereu cea mai bună soluție! Trebuie intervenit și cu produse de îngrijire pe care să le introduceți în rutina voastră de îngrijire a părului! 
Eu de când îl folosesc, nu mai am nevoie nici de șampon uscat, nici de fixativ pentru amii fixa tapajul. De fapt, nici de tapaj nu am nevoie, pentru că părul meu este plin de volum! Este mai sănătos și știți fiecare dintre voi cât de esențial este acest aspect pentru o femeie! 


Cu Rena puteți lua legătura pe pagina de Facebook sau instagram Glowrious Cosmetice Asiatice. Ea va sta la dispoziția voastră și vă va ajuta să luați decizia corectă în materie de îngrijire. Și nu doar a părului, ci și a feței!


Țin să-i mulțumesc, încă o dată, pentru posibilitatea de a testa acest produs! 
Voi știați de acest balsam de păr? Folosiți, în general, produse de origine asiatică?



Comentarii

  1. nu cred ca am folosit ceva produse asiatice in afara de niste masti. dar pana una-alta, nu am nici scalpul sau parul sensibile, asa ca folosesc ca ce prind. rar sa fie ceva sa nu mi se potriveasca. totusi, ma bucur ca ai gasit ceva fain, care sa iti priasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Eu tare greu imi gasesc un produs care sa imi placa in totalitate

      Ștergere
  2. Nu am folosit produse asiatice, dar tare ma tenteaza, am auzit ca sunt tare bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau sa incep sa folosesc si eu produse asiatice, iar acum stiu caruia sa-i ofer prioritate. Ma bucur ca exista si magazine care te sfatuiesc si vorbesc cu clientii lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este pentru prima data cand aud de acest balsam. Stiu ca produsele asiatice sunt foarte laudate si foarte indragite

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă miroase bine, e fără clătire, plus toate beneficiile enumerate, trebuie testat. Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de acest balsam pana acum, nici nu am incercat produse asiatice dar pare tare fain.

    RăspundețiȘtergere
  7. fara clatire, imi plac astfel de produse si cred ca sunt mai eficiente, o sa il caut si eu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte curioasă m-ai făcut. Nu am folosit acest produs până acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Produs asiatic, spui? Chiar nu am auzit despre el, dar acum, că ne-ai povestit tu, poate ar merita încercat.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai convins la faza cu "este fara clatire". Neaparat vreu sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am folsoit nimic din aceasta gama de produse...dar stiu ca cele asiatice sunt tare bune pentru ca am avut si eu o masca faciala si mi-a placut maxim!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am gasit pana acum un balsam fara clatire care sa ma multumeasca. Poate ca ar trebui sa incerc varianta asta

    RăspundețiȘtergere
  13. Si parul meu s-a deteriorat vara aceasta, chiar am nevoie de un tratament bun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am folosit deloc produse asiatice, insa le am in vedere pe viitor. Ingrijirea parului este unul dintre domeniile mele de interes, asa ca imi doresc sa testez si eu acest produs si sa probez ca tot ceea ce ne-ai povestit in acest articol este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand cu drag produsul! Sper sa iti placa si tie! Astept parerile tale!

      Ștergere
  15. Ma bucur ca parul tau si-a mai revenit. Produsul acesta suna asa fain!! O sa il retin si eu pe viitor. Pare sa ajute mult parul. 😊😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Sa stii ca imi place mult si, de obicei, nu sunt adepta balsamurilor de par!

      Ștergere
  16. Nu am încercat produse de acest gen, o să caut mai multe detalii :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe