Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Meloir Shimmering Body Oil - Review


În urmă cu câteva săptămâni am intrat în posesia shimmeringului de la Meloir, iar după o perioadă destul de lungă de testare, astăzi m-am gândit să revin cu câteva impresii pe care mi le-am format de-a lungul timpului despre acesta. De altfel, o să vă prezint în detaliu ceea ce mi-a plăcut și de ce îl recomand!



Meloir Shimmering Body Oil este un produs 100% vegan, un produs pentru acele persoane care își doresc un bronz perfect, ciocolatiu și radiant, de fiecare dată când afară este soare.
De altfel, este potrivit și persoanelor ca mine, care abia au prins culoare în această vară. Haha. Sper ca măcar vreuna dintre voi să se regăsească în situația mea. Eu am noroc cu autobronzantul și, bineînțeles, cu acest ulei strălucitor care mă ajută să pun bronzul în evidență. 

Ideea este că oricât de pronunțat sau de diminuat ar fi, bronzul tău poate ieși în evidență prin intermediul acestui shimmering body oil de la Meloir

Cu alte cuvinte, acest produs de la Meloir are la bază mii de particule lucioase care lucrează împreună pentru a te face să strălucești atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, fiind, de asemenea, un ulei natural hidratant și strălucitor care îmbunătățește frumusețea naturală a pielii, conferind, în același timp, o piele mătăsoasă.

Pe lângă acest aspect, ce-mi place mie cel mai mult la acest ulei? Ei bine, aș vrea să iau fiecare aspect în parte și să-l particularizez, oferindu-vă în același timp informațiile de care aveți nevoie pentru a vă convinge în privința acestui shimmering de la Meloir. 

Ambalajul și sticluța în care vine - acord foarte mare atenție detaliile și tocmai din acest motiv, mi se pare că Shimmering Body Oil de la Meloir întrece orice așteptare în ceea ce privește aspectul. Efectiv, arată extrem de bine și, mai mult decât atât, se prezintă într-o sticluță foarte drăguță, transparentă, care ne oferă posibilitatea de a admira uleiul din exterior. Culoarea pe care acesta o are se asortează perfect cu auriul folosit în perfecționarea sticluței în care se află produsul. 
Mai mult decât atât, cantitatea de 100 ml mi se pare perfectă, astfel că în acest mod te poți convinge dacă produsul Meloir este pentru tine sau nu. Sau dacă ar fi să exemplific, aș putea spune că există suficient produs pentru a te convinge că Shimmering Body Oil este produsul perfect pentru accentuarea bronzului și pentru strălucirea pielii tale la care visezi de atât de mult timp. 
Să nu mai vorbim despre faptul că eu sunt înnebunită după combinațiile acestea de culori auriu și maro sau portocaliu cărămiziu. Nu pot descrie în detaliu ce culoare are acest ulei de corp, însă puteți să vă dați singuri cu părerea din pozele pe care le vedeți inserate în articol. 

Mirosul - în ceea ce privește mirosul, pot spune că îmi vine să mănânc acest shimmering, deoarece miroase extrem de bine. Miroase atât de dulce, atât de bine și nu-mi dau seama exact a ce miroase. Sunt sigură de faptul că uleiurile din compoziția sa îi dau acest miros și chiar dacă nu are la bază ulei de cocos, mi se pare că anumite amestecuri de uleiuri aduc a miros de cocos. Ce pot să vă asigur este că din acest punct de vedere, categoric veți iubi Shimmering Body Oil. Nu are cum să nu vă încânte la această parte. 

Textura - după cum vă ziceam și în alte articole, de obicei, nu sunt foarte atentă la textura produselor pe care le folosesc, în sensul că nu țin neapărat ca un produs să aibă o textură aparte. Iau produsele exact așa cum vin și, ca urmare, după folosire, după modul în care se comportă în contact cu pielea, pot spune dacă îmi plac sau nu. 
Ei bine, în cazul Shimmering Body Oil, pot spune că textura lichidă mă încântă la culme, tocmai pentru că acest aspect îl face mult mai ușor de folosit. Când vine vorba despre astfel de produse, este foarte important ca produsul folosit să aibă o textură cât mai faină, pentru a putea fi folosit cu lejeritate, într-un mod corespunzător. 
În acest sens, în momentul aplicării acestui ulei de corp, nu veți întâmpina dificultăți pentru că el se va întinde ușor pe piele, fără să lase urme. Altfel spus, va fi foarte ușor de folosit. Din câteva mișcări, pielea este perfect pregătită să strălucească.
Un alt lucru interesant când vine vorba despre o textură mai lichidă se rezumă la faptul că trebuie să folosești destul de puțin produs pentru a acoperi o suprafață mare din corp. Ca urmare, nu doar că vei termina destul de repede tot procesul, ci vei economisi și produs, de care te poți bucura de mai multe ori în timp. 
Indiferent de anotimpul în care ne aflăm, pentru un bronz pronunțat, dar și pentru o strălucire aparte a pielii, Shimmering Body Oil de la Meloir este perfect! 

Are acțiune rapidă - acest produs de la Meloir, și în general produsele de la Meloir, se usucă repede, fără a lăsa pete sau reziduuri lipicioase. Știm cu toții cât de neplăcută este senzația de piele lipicioasă, așa că atunci când vine vorba despre acest produs, nu este nevoie să purtăm o astfel de grijă. 

Are în compoziție ingrediente naturale - acest aspect este extrem de important pentru mine și în acest sens, vă pot spune faptul că produsele Meloir au în compoziția lor ingrediente 100% naturale, fără sulfați și parabeni, dar și uleiuri brute pentru a oferi pielii un tratament regal. 







Ce altceva ar mai trebui să știți despre Shimmering Body Oil de la Meloir?


Acesta are în compoziție uleiuri nutritive - corpul nostru și, în special, pielea noastră are nevoie și de o îngrijire externă pentru a arăta mine. Chiar dacă, de cele mai multe ori, dacă nu întotdeauna, totul pornește din interior, asta nu este de ajuns. Există foarte mulți factori externi care ne pot influența sănătate, strălucirea și naturalețea pielii într-un mod negativ, neașteptat de noi. Tocmai pentru a acoperi și a nu scoate în evidență detalii de acest gen legate de sănătatea pielii, produsele Meloir au în compoziția lor uleiuri nutritive, uleiuri precum cel de macadamia sau de cacao, dezvoltate cu grijă prin agricultura ecologică controlată.

Meloir Shimmering Body Oil este creat în Europa - acordând o importanță propice și acestui detaliu, cu siguranță, nu este nevoie să ne facem griji cu privire la ingredientele sărace din surse discutabile. Pentru siguranța și liniștea clienților, Meloir optează pentru crearea tuturor produselor în Europa. 

Acest produs este bun și pentru pielea sensibilă (cum este și a mea) - indiferent de tipul de piele pe care îl aveți, vă asigur de faptul că acest produs de la Meloir, și nu numai, vă va conferi un tratament blând și sigur, un tratament pe care oricare dintre voi îl merită. 

De altfel, când vine vorba despre acest produs, Meloir ne oferă două posibilități. Varianta Light și varianta Dark. Dacă ai culoarea pielii mai deschisă decât mine, atunci poți opta pentru varianta Light, iar dacă bronzul tău este unul pronunțat, atunci, cu siguranță, ți se va potrivi varianta Dark. 

Care sunt ingredientele care alcătuiesc Meloir Shimmering Body Oil?

Meloir Shimmering Body Oil are în compoziția sa:

Prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale) - uleiul de migdale este bogat în gliceride ale acizilor oleic și linolic, iar în cantități mici se găsesc și gliceridele acizilor palmitic și stearic. Mai mult decât atât, acesta se folosește în industria farmaceutică pentru acțiunile sale emoliente antiinflamatoare, cicatrizante și ușor laxative.

Macadamia integrifolia / tetraphylla seed oil (uleiul de macadamia) - un ulei ușor, cu textură plăcută; este nutritiv, emolient și acționează pentru refacerea integrității cutanate. De asemenea, este cunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor și restructurarea pielii degradate, fiind foarte ușor absorbit de piele.

Caprylic / capric triglycerides - acest ingredient lucrează precum un antioxidant

Sorbitan olives , glycine soya oil, aloe barbadensis leaf extract, mica, titanium dioxide, tin dioxide, theobroma cacao seed butter*, iron oxides, perfume (natural origin), tocopherol.

Cu siguranță, toți suntem familiarizați cu cel puțin un ingredient de aici și, o mare parte dintre voi, s-ar putea să folosească produse asemănătoare acestui shimmering. 

Per total, eu mi-am format o părere pozitivă despre acest produs și, de altfel, vi-l recomand cu mare drag! Cred că veți rămâne plăcut surprinși de ceea ce poate să ofere! 

Mulțumesc celor de la Meloir că au fost tare drăguți și mi-au trimis acest produs spre testare! Voi știați de el? L-ați încercat?

Comentarii

  1. Wow, ce bine arata! Exact ce imi trebuie, nici eu nu am prea prins bronz vara asta. Iar ingredientele sunt absolut minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! Si mie imi plac mult uleiurile de genu vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci produsul asta ma fascineaza, eu sunt alba ca bramza, deci mi-ar prinde bine. 😀 😀 😀

    RăspundețiȘtergere
  4. Deși nu mă dau în vânt după autobronzante, nu spun un nu categoric. Uneori, ținutele pe care le adopt se pretează la un bronz frumos, reușit. Acest produs pare să fie ceva care merită.
    Mulțumesc pentru recomandare

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de bine arata! Si daca mai este si vegan clar este si pe placul meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezultatul e excelent! Eu nu am nevoie de un astfel de produs, dar il voi recomanda prietenelor mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este interesant acest produs, mai ales ca de mine nu se prea prinde bronzul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este prima oara cand aud de acest brand si de acest produs. Mi se pare interesant. Merita incercat

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai, cat de frumos arata pe piele! As incerca cu siguranta asa ceva!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer nu știu nimic despre acest produs...încă nu am avut ocazia să îl testez

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Spune adio răcelii și gripei și urează-i bun venit poftei de mâncare

Bună, dragii mei! Astăzi doresc să vă vorbesc nu despre răceală și gripă, ci despre cum putem scăpa de acestea prin intermediul mierii de la Apidava. Încep prin a vă întreba: Câți dintre voi nu v-ați confruntat anul acesta cu o mică răceală sau cu o gripă care v-a țintuit la pat pentru câteva zile bune? La mine în familie, nu a scăpat aproape nimeni. Atât eu, cât și tata, respectiv mama, ne-am luptat cu simptome groaznice și puternice de răceală și gripă. Mama ne-a îmbolnăvit, oarecum, pe mine și pe tata, însă, cunoscând un vechi truc din bătrâni, ea a acționat și simptomele, treptat, s-au mai redus, aducând cu plecarea lor o stare de bine. Despre ce truc este vorba? Vedeți voi, bătrânii nu se bazau niciodată pe medicamente, pe comprimate, ci încercau mereu să găsească soluția în natură, considerând că un produs de calitate își va face efectul mult mai bine, decât niște simple pastile, care după ce le consumi nu îndepărtează în totalitate "răul" care te po

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe