Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

July Wrap Up (Ce am citit în luna iulie)

July Wrap Up

Luna iulie a fost o lună destul d bună din punct de vedere al lecturilor pe care le-am parcurs în tot acest timp, iar de aceea am ales să împărtășesc cu voi câteva gânduri apreciative la adresa acestor cărți. În mare parte, am lecturat cărți de la editura Librex Publishing, dar am luat parte și la aventuri consemnate în cărțile de la editura Nemira, Floare de Iris, respectiv editura Arthur.


Așadar, în total, am citi 13 cărți, pe care le pot cataloga ca fiind extraordinare sau cu puncte mai slabe. Nu îmi amintesc ordinea în care le-am citit, ca urmare, le voi prezenta aleatoriu.

1. În ape adânci de Paula Hawkins


2. Fantoma de pe lac de Monica Ramirez

Recenzia aici.

3. Kit Black de Monica Ramirez



Recenzia aici.

4. Seria Nemuritor de Oana Arion

Această serie și-a câștigat locul în sufletul meu, alături de seria Alina Marinescu, acestea două fiind singurele serii ale autorilor români asupra cărora am meditat, chiar și după finele lecturării.

Recenzia aici, aici, aici și aici.

5. Roma. Pasiuni întunecate de Rodica Mijaiche


Recenzia cărții aici.

7. Vassa și Noaptea de Sarah Porter 



Recenzia aici.
8. Viața dublă la Veneția de Monica Rănirea


Recenzia cărții aici.

9. Replica de Lauren Oliver 


Recenzia aici.

10. Harry Portter și camera secretelor de J.K. Rowling 



11. Zâna Dovlecel și alte povești din Poiana Soarelui 


Recenzia aici.

Voi câte cărți ați citit în luna iulie?

Comentarii

  1. Felicitări pentru numărul mare de cărți citite!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau sa citesc In ape adanci! Mi-a placut mult Fata din tren, asa ca sper sa nu ma dezamageasca nici aceasta carte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se metita! Vei avea o surpriza la final!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O am în vizor de când a apărut, însă prețul ei m-a intimidat. O să o achiziționez, sper, cât de repede posibil. Pe lângă asta, sper să îmi și placă, deoarece autoarea are un stil aparte. Diferit, cu alte cuvinte.

      Ștergere
    2. Hmm, ai dreptate. Ea stie cum sa instaleze suspansul. Acesta este un aspect pozitiv. Sincer cand am citit cartea, stăteam ca pe spini pentru ca nu stiam la ce sa astept. I-am acordat, fără să stau pe gânduri, 5 stelute pentru ca, da, mi-a placut. Eu sper sa ti-o achiziționezi cat mai repede. Iti doresc lectură plăcută! :)

      Ștergere
    3. Multumesc mult! Sper sa imi placa si mie

      Ștergere
    4. Și eu sper sa iti placa! :)

      Ștergere
  4. Tocmai ce mi-am marit wishlist-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am reușit să te influențez in mod pozitiv. Mi-ai facut o bucurie.

      Ștergere
  5. Ce de carti minunate ai citit. Te felicit pentru acest numar mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Sper ca luna aceasta sa citesc si mai multe.
      Macar cu 2-3 mai multe

      Ștergere
  6. Multe cărți frumoase pe care nu am apucat sa le citesc. Te felicit pentru cele treisprezece cărți citite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări pentru numărul mare de cărţi citite într-un timp aşa scurt! 😙😙

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe